银河电子平台【中国】股份有限公司

1

TSLG耐落集團布局亞洲強化國際供應量能

時 間:2022-5-25
地 點:桃園


       TSLG Group, "bağlantı elemanı ön kaplama uygulamasına ve yeniliğine bağlı, ürünleri güvenli ve yaşamı kolaylaştıran" misyonu ve "bağlantı elemanlarına odaklanma" ruhu doğrultusunda, bağlantı elemanları için fonksiyonel yapışkan ön kaplama teknolojisinde dünya lideridir. tamamen yüksek verimli ön kaplama gevşeme önleyici, sızdırmaz, kaynak cüruf önleme, kilitlenme önleyici, iletken ve anti-potansiyel korozyon hizmetleri sağlayın ve "değerli bir çözüm sağlayıcısı olun" " işlevsel ön kaplama uygulama teknolojisi için.

       Nairo Group CEO'su Zhong Xiucheng, Asya'daki uluslararası büyük üreticilerin düzenine yanıt olarak Nairo Group'un orijinal Tayvan üretim üssünü (Yangmei ve Kaohsiung fabrikaları), Çin Doğu Çin üretim üssünü (Kunshan No. 1 ve No. 2 fabrika) ve Güney Çin üretim üssü (Beilikou fabrikası) ve Huaxi Chongqing fabrikası, Wenzhou fabrikasının seri üretimi Eylül 2022'de ve Vietnam fabrikası Ekim 2023'te başlayacak; grubun her fabrika alanının üretim kapasitesi planlaması ve konfigürasyonu çeşitli endüstriler için özel vidalar ve hassas mikro vidalar da dahil olmak üzere tamamlandı Küresel müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için gevşeme önleyici, sızıntı önleyici, kaynak cüruf önleyici ön kaplama ve diğer yüksek kaliteli üretim hizmetleri.

      Grup, kaplama teknolojisi ve mühendislik uygulamalarını entegre etme yeteneğinin gelişimini sürekli olarak hızlandırmanın yanı sıra, Amerikan NYLOK, 3M SCOTCH-GRIP, Alman precote, LOCTITE, vb. NAS (Amerikan havacılık spesifikasyonu), (ABD Askeri Spesifikasyonu), IFI (Uluslararası Bağlantı Elemanları Birliği), DIN (Alman Spesifikasyonu) ve Kuzey Amerika GM/FORD ve diğer otomobil fabrikası ürün sertifikalarından geçmiş ve ilgili uluslararası çevre koruma ve kaliteden geçmiştir. proje sertifikaları (IATF 16949 otomotiv endüstrisi kalite yönetimi, ISO 17025 Laboratuvar Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi dahil), Apple, DELL, hp, acer, ASUS ve yeni enerji taşıtı üreticileri; ve Sofistike kaplama teknolojisi aracılığıyla bağlantı elemanı dişlerine ön kaplama yapılması yalnızca montaj verimliliğini artırmakla kalmaz, aynı zamanda gevşeme önleyici ve sızdırmaz bağlantı elemanları ve diğer uygulama işlevlerine de ulaşır ve ayrıca ürün kalitesini büyük ölçüde artırabilir, güvenilirlik, emniyet ve değer.

Makale kaynağı: DIGITIMES-Teknoloji Ağı

Bağlantı: TSLG Nairo Group Asya'daki Düzenler ve Uluslararası Tedarik Yeteneklerini Güçlendiriyor (digitimes.com.tw)

Yazar: Chen Qilu/Taoyuan

Amaç bu içeriği daha fazla kişi ile paylaşmaktır ve telif hakkı yine orijinal yazara aittir. Herhangi bir ihlal varsa lütfen bize bildirin, ilgili içeriği en kısa sürede 24 saat içinde sileceğiz, çok teşekkür ederiz.

Baidu
sogou